Premi Internacional de Paisatge Rosa Barba, amb la col·laboració de la Fundació Banc Sabadell


El Premi Internacional de Paisatge Rosa Barba, amb la col·laboració de la Fundació Banc de Sabadell s’institueix per premiar autors de projectes de paisatgisme construïts que representin les millors pràctiques professionals a nivell internacional. El Premi porta el nom de Rosa Barba en homenatge a la fundadora de la Biennal Internacional de Paisatge, que morí jove l’any després de crear l’esdeveniment. El Premi es convocarà i atorgarà cada dos anys, coincidint amb la Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona i és obert a tots els projectes de paisatgisme materialitzats en els 5 anys naturals anteriors a la convocatòria del Premi. És a dir, oberta a obres acabades entre la convocatòria del premi de la biennal de dues edicions anteriors i la convocatòria del premi de la biennal actual.


El Premi, que en cap cas serà declarat desert, consisteix en un certificat firmat per l’autor/s projectistes que han presentat l’obra, una litografia de Perico Pastor numerada i una dotació econòmica de 15.000€, que és per un sol projecte premiat. En cap cas pot ser declarat ex-aequo. No hi haurà accèssits i es reconeixeran els finalistes en l’acta del Jurat. Hi poden haver mencions d’honor sense dotació en paral·lel a la selecció de finalistes al Premi, si el jurat reconeix valors específics a destacar.

 Es convoca el Premi Internacional de Paisatge Rosa Barba, amb la col·laboració de la Fundació Banc de Sabadell i s’inscriu al marc de l’11a Biennal Internacional del Paisatge de Barcelona. La convocatòria de presentació de projectes de paisatge construïts i planejament de paisatge aprovat d’arreu del món entre 2015 i 2020 s’obre el gener de 2020 i es tanca el 30 de març del mateix any. 

 

Fes clic aquí per accedir a la galeria dels nostres projectes premiats